söndag 17 maj 2009

Jag känner mig som mössen i askungen

Askungen mössen jobbar>


Hela dan får, han arbeta,
han får jobba,
han får streta,
måla, måla, måla, måla,
varje dag är det detsamma
[Musflickor:]
här hon målar,
där hon filar,
så snart dom inte ropar,
[Jack:]
det är ju han som knogar
tills hon blir alldeles virrig,
darrig, stirrig.
[Musflickor:]

- Raska på nu, dumma pojke!


Men men lite alvar jag kämpar för fullt så jag ska kunna leverera alla utlovade commision arbeten tills på onsdag då jag lämnar Kalmar för att färdas upp till Linköping över helgen.
Det ska bli riktigt skoj att äntligen ha en arme att spela med då faktiskt tidigare har jag bara åkt dit för att kolla in om det finns några snygga armmer.
Det brukar finnas några få som är riktigt nice faktikt jag ska försöka hinna fotta så måga armeer jag kan under min vistelse där så kan jag göra ett litet Lincon collage här på sid an.

Jag test spelade min Tau arme i går mot en STOOR nid arme typ en combinerad Nidzilla/swarm arme det var riktigt skoj faktiskt dock så vann tyraniderna på sissta rundan annars så var det ruskigt jämt.

Som ni ser här under så är det fortfarande en del att göra på armen men det ska hinnas med om jag så ska sitta hela nätterna och jobba.


Sen har vi VC armen och det är bara standardet på Blood knightsen kvar och jag har ingen aning alls vad jag ska måla där så jag tar gärna emot ideer.

4 kommentarer:

 1. Ang. standaret: Kör en variant av Grave Guards Banner Top, dvs en skalle med batwings (lite Night Lords över det, men jag tror det skulle funka bra).

  /JoHAn

  SvaraRadera
 2. hmm det är en bra ide ska testa

  SvaraRadera
 3. Fränt. Jag kommer inte vara med på 40k i år, men vi kommer och tittar.

  / Gustav

  SvaraRadera
 4. Gör en skrattande dödskalle som man såg ofta i 5ed VC...

  SvaraRadera