söndag 5 juli 2009

Då var nidsen klara då...

Här kommer en översikt över nid armen. (shit va photobucet pajjar kvaliten på filmen men man får ändå en rätt bra översikt)

2 kommentarer:

 1. Jo sablar vad kvalitén fick lida där. Testat att skaffa ett youtube konto och ladda upp i vad de kallar för "HD" kvalité? Är ganska enkelt att baka in youtube-videos i en blogspot (blogger?) post dessutom. För figurerna verkar verkligen snygga, men det blir lite svårt att se pga kvalitén :( (inte för att mina egna bilder är direkt professionella:)).

  Hur länge tar det dig att måla en sån figur? En sån armé? Jag är imponerad av hur fort du avverkar figurer, och dessutom gör ett bra jobb. Blev tvungen att måla en Nob igår+idag (sov lite där i mitten) för att inte helt tappa sugen med alla kantarellmariner. De tar evigheter att måla!

  SvaraRadera
 2. När jag har målar flow så målar jag runt 15-30 per dag med det är inte så offta det inträffar brukar mest snitta 0-5 vanliga dagar.

  Just denna arme kanske jag har jobbat med kanske en vecka eller så men då är det bara TT standad på troopsen och mer krut på de större lirarna.

  Jag ska forska lite med alternativa uppladdnings siter för filmerna men får ta tag i det när andan faller på.

  Jag ser fram emot att se nobben du målat Flekkzo, föresten jag har en space marine terminator sorserer som jag tänkte skänka till din arme om det är nått som passar?

  SvaraRadera