lördag 1 augusti 2009

Chaos uppdate 31juli

Lite mer wips dessa är kanske klara i morrn, några komentarer? jag har bara lyckats fått till pansaret och huden på hundarna ska nog bryga in lite grönt i deras "collars" så att det blir lite mer kontraster, annars så börjar horrorsarna arta sig.

2 kommentarer:

 1. Det blå och det gröna är lite neonaktigt. Kanske en sista highlight och sen en rejäler wash för att mörka ned det?

  Houndsen (svengelska varning!) är riktigt härliga och med lite extra kontrast som du säger så lär det bli ännu bättre. Dock blir jag lite nyfiken, saknar de ögon? Känns som man letar efter något och efter ett tag kom jag på att iaf jag letade efter ögon. Kanske halsbanden kan fylla den funktionen?

  Hoppas kommentarerna kunde vara av någon nytta. Attans svårt att ge konstruktiv kritik än så länge. Ännu en sak att öva på:)

  SvaraRadera
 2. ang det blå så är det rätt mycket gloss warnich på det jag ska filma med kameran sen så får ni se hur det ser ut då jag ville få en känsla av att dom blå spräcker sönder den rosa och kommer ut helt slemmig.

  Flesh houndsen har ögon men jag har inte arbetat så mycket i deras ansikten men det kommer jag borde få upp en ny uppdate senare i kväll.

  SvaraRadera