fredag 2 oktober 2009

Brother Scipio


Då var den första klar nu är det bara 11termosar kvar hoppas att dom andra är lika roliga att måla som denna.

Kul att se att det proppar in lite komentarer var inte rädda för att skriva en rad eller två.

11 kommentarer:

 1. Ser väldigt bra ut Martin, helt klart en av de snyggare sakerna jag sett dig göra =)

  SvaraRadera
 2. tackar tackar, shit nu blev jag lite mallig ju

  SvaraRadera
 3. Jag tyckte de var otroligt bra målade från GW, men din är minst lika bra. Den har dessutom en mörkare, coolare look, som om han ser arg ut.
  Mycket, mycket bra!!!
  Hälsningar
  Jens

  SvaraRadera
 4. Förresten, justera de gula linjerna :-)
  /Jens

  SvaraRadera
 5. Vilken färg använder du för att "highlighta" det röda? Man ser ofta att folk använder orange men jag tycker det ser lite off ut. Jag gillar din version bättre. Riktigt bra BA, men Jens har en mycket intressant åsikt, är det meningen att de gula ränderna ska se ut sådär?

  SvaraRadera
 6. Kan bara hålla med, riktigt snyggt!

  /JoHAn

  SvaraRadera
 7. Vad exakt är det du inte gillar med ränderna är det att dom har en senit h-ligt eller att dom är ojmna.

  @ Flekkzo min lilla hemlighet med det röda är att andvända så lite rött som möjligt och bara inkludera den som en utav alla blendningar. Alltså börja från svart/umbra och sen tona in red gore väldigt försiktigt och sen på sissta blendlingen blanda i lite gult eller någon ljus brun färg i blandningen. Är det bara förvirrande eller?

  SvaraRadera
 8. @amongtheway Så den sista färgen är lite orangeaktig trots allt, eller ljusbrunt kanske får den lite mjukare. Jag har lekt med idéen att använda en lite transparent vit som sista färg och "blenda" ned den (wet blending eller vad det nu heter, när man lägger på en färg och sen byter pensel och "drar" ned färg för en toning). Har inte riktigt kommit så långt att jag vågat mig på sånt dock. Iaf inte speciellt mkt :) Det är attans svårt.

  Mitt nästa projekt blir 5 st assault marines (skit i om de inte är bra, de är coola :) ) och då borde jag faktiskt försöka blenda lite mera.

  Igen, riktigt cool BA. Du lyckades måla den precis som jag hade velat ha en Space Hulk BA målad så den är enkel att gilla :)

  SvaraRadera
 9. problemet när man blendar med vitt är att man offta får färger som ser rätt så larviga ut då om du ska blenda över vitt över rött så kommer det ju att bli rosa,

  SvaraRadera
 10. föresten den finns ute på Coolminiornot så lägg gärna en röst http://www.coolminiornot.com/233176

  SvaraRadera
 11. Attans, misstänkte att så var fallet. Jag undrar hur de som highlightar mot vitt från rött gör. Ibland vill man så mycket mer än man klarar av ännu:)

  Ah, cool mini or not. Antar att man måste skaffa ett konto där nu:) Om jag hittar dig så dyker det nog upp en kommentar från en viss herr Flekkzo:)

  SvaraRadera