söndag 9 januari 2011

Hejsan,

Mitt namn är Ragnar Öhman och är en ny skribent här på ATW's blogg. Det är ett stort nöje att få delta på denna bloggen med flera talangfulla målare som visar sina verk här.

Jag blev först lite skeptisk att delta i en "annans" blogg med tanke på att jag inte har målat så mycket som övriga här men ajg ger det ett försök ändå, kan ju bara bli bättre. Jag har sysslat till och från med modellmålande i ca. 12 år. Började med mitt första paint set när jag var 8 år och det var väldigt populärt på min skola. Nu är jag nog ensam kvar i min ort hehe.

Jag har målat upp en 1750pts Bretonnian armee och 2250pts Ultramarine armee men det var för en tio år sedan. På "äldre dar" har det mest blivit att handla massa figurer, spela lite och sen sälja det. Nu spelar jag Skavens och Vampire Counts och det känns som jag har hittat rätt.En annan passion att tillverka terräng till högre standard samt spelbord. Det är nästan roligare att bli klar med en fin terrängbit än en modell. Här kommer lite av mina senaste alster så ni kan se och förhoppningvis nya alster i framtiden.

Tills vidare, tack och hoppas ni uppskattar det ni ser/kommer att se.

Ragnar


3 kommentarer:

  1. Ser bra ut, ska bli intressant att följa. För övrigt känner jag igen "köpa massor, spela lite, sälja, köpa massor" osv. Finns fler som lider av den sjukan ;-)

    BTW, vad är det för skala på flaken?

    SvaraRadera
  2. Haha, ja det är väl det :)

    Hmmm, det är från Black Tree Design, så r 28mm tror jag. Fruktansvärt kit dock, mycket gjutskögg och suel passform dessvärre. Ingen bra vitmetall heller.

    SvaraRadera