torsdag 5 april 2012

SneakPeek på warmachine commission

Hej bröder

här kommer ett litet smakprov på ett warmachine commission jag jobbar med

en battle mage målad i TT+ standard (basen ska få gräs senare)


2 kommentarer:

 1. Det kan vara att den inte är klar, men du skulle behöva lite mer färg på den, nått som bryter av tänker jag. Men kul att se, snygg blågrön ton:)

  SvaraRadera
 2. Coolt att se lite WM saker från din sida.

  Jag tycker inte att detta kvalar in sig till ett TT+ jobb, varför fråga du.

  Det vita biten som hänger ner är inte genom arbetat tycker att du kan jobba till det lite mer, det är för mycket layering över det vilket dra ner det lite gran.

  Jag hade velta se lite mer blends från dig, jag har set dig gör det lite gran innan. och du behöver träna upp dig mer på det, (blends änligt mig är grymt svårt) det hade get det vitta ett mer dynamiskt djup.

  Det turkosa tycker jag att du kan jobba upp ännu mer, att du hade get den en wash med en mellan ton till det turkosa i blå skalan.

  Sen så hade jag velat se lite mer jobb med huden iaf en skala till och att du ger honom mer tryck på huvet längst upp, det är där som allt ljus slår honom. även tipen på öronen ska vara ljusare.


  Och det sista är att basen inte känns så TT+, det som är värt att tänka på är att i WM så har man inte någon true LOS utan bara LOS varje gubbe har en definerad höjd. Så om man gör en bas och den är 3" upp i luften gör det inget.

  Du skulle ha fräst på mer där om det ska vara ett + jobb. jag hade velat se något mer spänande än en vanlig brun sand bas det känns inte så specielt som man ska bettala lite extra tycker jag.

  Det som är bra.

  Jag älskar att du har get honom dom färger han har, turkost och rosa är så roligt att se. samt att dom två färgerna fungerar så bra med varandra min tau arme har samma färg schema bara att jag har vänt på det.

  Jag tycker även att din sten i mitten blev väldigt bra, mycket bra djup i den STORT plus på det. Du är grym på att måla såna typer av stenar.

  Viktigt att notera är att jag förösker komma med konstruktiv kretik och inte såga dig.

  peace muffin

  SvaraRadera