söndag 14 juni 2009

Hemma igen

Då var man åter vid studion med pensel i högsta hugg, men det går lite långsamt då jag saknar att kunna sitta och snacka skit samtidigt som man målar.

Plus att jag är slut efter Ullared, jag måste utförda en varning för er som ska dit. Och det är att inte göra det, det är inte värt det. Visst är affären lite billigare men som tur så var vårat besök där inte primärt ett besök på ullared utan ett besök hos släktingar men jag kan verkligen inte förstå dem som åker dit enbart för shoppingen.

Men nog tjatat om detta målet med dagen är att försaka hinna klart Jens unit med long gunners och grundspraya trencher enheten.

3 kommentarer:

 1. Du får ta och fixa ett headset och något bra program att chatta via så kan du sitta och snacka skit med folk när du målar, remote :) Du har ändå ögonen på det du gör :)

  Och när jag ändå skriver, har du haft några problem med Army Painters primefärg? Har en gul som ger en sjukt knottrig och "torr" yta, inte alls så mjuk å fin som GWs Chaos Black. Målar gult och det är inte alltid lätt att få bra teckning. Den bästa metoden hittils är att "drybrusha" på färgen, fast med våt färg. Helt enkelt "kladda" på den med en drybrush. Kräver ändå 3-4 lager :(

  SvaraRadera
 2. hmm headsett kanske är nått man får införskaffa, ang Army Primern så antar jag att du menar sprayen eller? har jag andvänd dem rätt mycket och alldrig stött på de problemen du talar om. Du skakar väl färgen ordentligt och man ska alldrig låta färgen stå och torka i direkt solsken då kan det bli dåligt resultat.

  SvaraRadera
 3. Jag skakar som besatt, kanske måste skaka ännu mera? Skakar min chaos black lika mycket och den är hur fin som hellst. Funderar på vitt faktiskt.

  SvaraRadera