torsdag 27 augusti 2009

Sotr USA

Vi har spenderat kvällen med att svära över hur dåligt skulpterade Secrets of the third riche modellerna är. Jag känner att jag måste specificera vad som är så odugligt på modeller det är nämligen deras vapen som mer ser ut som knölpåkar än sofistikerade skjutvapen.

Men vi ska göra det bästa vi kan för att få till dem, så projekt är att vi ska måla upp Claes Air borne rangers och sen så ska vi sätta igång med mina stackars Ryssar. När jag snackar om vi så är det Måns, Claes och jag såklart och vi är välkomnar såklart målar hjälp.

Något som vi har rättat till är SOTR gigantiska baser vi har bestämt oss för att använda 50öringar istället dom ordinarie,så dom främsta fördelarna med 50 öringarna är att dom är mindre och väger mycket mer vilket gör att modellen står mycket stadigare och att det är lättare att röra sig i trånga passager och byggnader.

2 kommentarer:

  1. Angående SOtTR modellernas vapen så tror jag inte du gav dem rättvisa, för dem är nämligen nästan obeskrivbart fula. Annars så håller jag med Martin till 100% vad det gäller de nya baserna, dem är bättre på alla vis. Faktumet är att grund baserna inte bara är fula utan på tok för stora för dem relativt små SOtTR modellerna.

    SvaraRadera
  2. Tycker de är ruskigt bra, knappt några gjutlinjer och lagom med detaljer, går snabbt att måla med.

    SvaraRadera