fredag 8 januari 2010

Wolf Lord

Nu är den nästan klar de är bara lite med smuts som ska komma dit, bla på chainfisten och sen är jag sugen att byta ut hans ikon som blev kass mot ett stort standard ist, vad tror ni om det?

6 kommentarer:

 1. Andreas Törnqvist8 januari 2010 kl. 12:06

  Väldans vackert, ansiktet är riktigt snyggt gjort. Kontrastälskare som jag är så beundrar jag verkligen färgsättningen.

  Pipan på stormboltern ser dock lite kladdig ut för att komma från dig, men det kan ju vara bildkvalitén som spökar.

  Snyggt i vilket fall som helst!

  SvaraRadera
 2. du har nog rätt jag var rätt trött i går när jag fixade med pipan får nog ta och borra ur den, kul att du gillar den i övrigt

  SvaraRadera
 3. Sicken fart du har fått plötsligt! ;)

  SvaraRadera
 4. Behövs verkligen ett standar också? Ser ganska så sliten och säker på sin sak som det är:) Och på tal om inget, har du gjort något special med chainfisten? Ser ut som den droppar blod:)

  Gul är en knepig färg. Tror jag gillar min gula lite starkare, mer pop, men det är en så stor variation på vad man gillar:) Alltid intressant när du postar. Alltid roliga grejer :)

  SvaraRadera
 5. Jepps Flekkzo jag har fixat lite droppande blod från chainfisten tänkte öka dramatiken i modellen lite, och jag håller med det behövs med kontrast på hans gul svarta hand. vad tror du om skarpare HL och sen mer smuts?

  Det är alltid kul att få så positiva komentarer på ens kreationer det hjälper verkligen att hålla igång skapandet.

  SvaraRadera
 6. Vad sägs om att lägga på mer gult och sen lägga på repor och andra skador. Hålla det hela "rent", som om han putsat som bara den, och sen lägga på smuts som ser ut som han precis har fått? Putsat imorse men nu slåss jag-stilen.

  Lycka till:)

  SvaraRadera