söndag 22 augusti 2010

Warhammer MartinVi har snackat en del i Calmare spelsällskap om att göra en likande sak som offta förekommer i White Dwarf tidningarna, nämligen våran egen Warhammer: A Tale of Gamers. Just nu är vi 6st som månads vis kommer att åta oss att måla upp en trupp plus 1 av följande alternativ charakter/monster/chariots.

Runt den 1 varje månad så kommer vi att träffas och se hur det gått och såklart fotografera processen och visa för er. Sen så kommer vi såklart att spela med dessa styrkor och även ge battlereports.

Vi kommer att starta den 1 September med att delge månadens mål, men är det någon runt i Sverige som känner att det skulle vara kul att vara med så får ni gärna skicka ett mail och på elektronisk väg delta i detta.

Tips för er som ska handla så köp av Jens på Gamemaniacs Katrineholm, mycket bra priser och kunnig och mycket trevlig personal.

Dessa är de nuvarande deltagarna jag hoppas på fler:
Martin - Bretonia
Robert - Empire
Viktor - Beastmen
Petter - Skaven
Alex - Skaven
Calle - High Elves

5 kommentarer:

 1. Kan bli intressant om vi spelar de målade styrkorna mot varandra varje månad. Jag kommer ligga på 275 poäng, och 31 figurer första perioden...

  SvaraRadera
 2. Vem är mr Calcon? jag misstänker Viktor är det korrekt antaget?

  SvaraRadera
 3. Cool idé Martin!
  Skulle vi kunna vara med på distans menar du?
  Ha våra slag i Katrineholm och sedan kanske vi kan träffas allihop en helg för Le Grand Finale!
  Kan nog tänka mig några i K-Holm som vill vara med.

  Ett påminnelse till alla Kalmarbor är att om man blir medlem i GM Katrineholm utgår 10% rabatt på vårt redan låga pris.

  /Jens
  GM Katrineholm

  SvaraRadera
 4. Jepp det funkar bra på distans Jens, det viktiga är bara att dokumentera allt för allt samlas här på bloggen så man kan se allas progression.

  Kolla runt i butiken och se om du kan få med några, det är ju start den 1 september.

  Le Grande Finale kan nog utspela sig på Calcon i februari tills dess borde alla ha styrkor som dom känner sig nöjda med.

  SvaraRadera