onsdag 6 juli 2011

Wood elf noble sista WIP

Jag är nästan färdig med min Wood elf noble. och trots att det kanske blir tjatigt då det inte är allt för stora förändringar sen sist tänker jag ändå lägga upp två varianter på den. Jag håller på att stirra mig blind på den (och börjar dessutom tappa intresset för den) men innan jag gör de sista små förändringarna vill jag ha lite synpunkter, då det finns många med god smak, mycket bättre smak än vad jag har;) Jag funderar på om jag ska sätta en skylt på basen och jag har börjat på två varianter, men jag har svårt att välja. Vad tycker ni som läser? Försök strunta i att bilderna är olika stora, det gick fort när jag fotade.
Texten på basen är namnet på min noble och betyder ungefär Eld (han har ju rött hår!).
Så vilken variant föreslår ni, barken, lövet eller kanske ingen alls?

6 kommentarer:

 1. Lövet, blir bra kontrast till den röda plinten.

  SvaraRadera
 2. Lövet är den jag lutar mot, frågan är om den tar fokus från resten? Alltså att färgen är för skarp så man blir distraherad. Tack för synpunkterna!

  SvaraRadera
 3. lövet utan tvekan, satan va bra den blev denniz!!!!

  SvaraRadera
 4. löv iden är bra men då skulle det ha behövt vara ett grönt löv så att den känns som ett naturligt element i helheten nu sticker den bara ut, och den andra är jag osäker på den känns inte rätt. Men det är bara mitt tycke. Jag tror att de andra får det tungt i tävlingen i alla fall.

  SvaraRadera
 5. Grönt löv var jag inne på först...men jag vet inte hur jag ska få det att hålla färgen? Man kan ju konservera det, men det tar typ 2v och den tiden har jag inte. Men jag tror jag ska försöka med bläck på det gula för att få samma årstid. Det går iofs att göra ett i papper också...hmm tur att man inte får beslutsångest;)

  SvaraRadera
 6. Försök hitta ett löv som är mörkare, det borde bli kalas!

  SvaraRadera