fredag 1 oktober 2010

Återfall nr 2 fow comission

Jag fick idag hem en låda som väger 9.9kilo med flames of war modeller, comissionet består av tre armèer. Usa/Britter och tyskar, jag har nu börjart med britterna för att strukturera upp det lite. Det här blir kämpigt vill jag lova.

6 kommentarer:

 1. Fyfan 10kg...

  Vet inte riktigt, gillar inte 15mm för man har i princip noll detaljer på infanteriet. Fordonen är väl ok, men satans dyra för sin storlek. Hade hellre sett mer Infinity eller nåt annat ;-)

  Dem gånger jag tittat på FoW spel har mitt ena öga drabbats av ticks då jag sett WH40k Ork taktiker användas i ett spel som ska vara WW2 realistiskt (en spelare som spelade Ryssar körde med 20 lastbilar in i fiendens pansarkolonn och Katyusha raketbilar sköt mot fienden på 20" avstånd wtf?!).

  Förresten fick du penslar och färger av kunden som del av beställningen eller har du det som krav när du tar beställningar?

  SvaraRadera
 2. Jag är inte super förtjust i skalan men det är okay, just i detta comission så fick jag med både färg och penslar mycket smidigt att slippa leta efter rätt nyans.

  Just nu så är det meningen att jag inte ska ta stora comissions, så att få färger och penslar gör det hela mer sjysst.. normalt så har jag endast krav på att modellerna ska vara monterade och rensade från mouldlines

  SvaraRadera
 3. OK ja det var rätt schysst, jag kör på monterade, basade och grundsprayade.Tycker att det är ett minimum kunden kan göra. Montera och bygga ihop tennmodeller är ju oftast inte nån big deal, men minns en gång när jag börjat ta comissions då jag tog en Wood Elf batallion låda som jag skulle bygga ihop och måla. Var sjukt olönsamt och extremt jobbigt....

  Är det mkt mouldlines på infanterimodellerna från Battlefront? Har sett andra tillverkares 15mm och där kan det verkligen se ut lite hur som helst.

  SvaraRadera
 4. Det är inte så mycket mouldlines men massor av små stroppar av ten som man med lätthet kan bryta av. annars är kvaliten riktigt sjysst för den lilla skalan. Hur går det för dig och ditt comission arbete Anatoli?

  SvaraRadera
 5. Har i princip lagt comission på hyllan, tar emot beställningar lite då och då när jag vet att jag har tid - då jag gillar att streckmåla beställningar inom en kort tid, går inte riktigt med tentor och inlämningsuppgifter hängande över sig samtidigt.

  Har haft en del intressanta comissions sen jag bestämt mig för att helt hoppa allt WHFB/WH40k (annars hade man kunnat plöja igenom dem spelsystemen tills man dör känns det som), alltid kul att se och måla lite alternativa modeller. Nu sist en mindre (typ 20 modeller) mumiestyrka till nåt spel som heter "Warlods".

  SvaraRadera