fredag 1 oktober 2010

Tale of Gamers


Tale of Gamers

Resultat av månad 1

Nu har en månad gått på vårat gemensamma projekt, och man kan se att samtliga deltagare visat stort engagemang inför detta. Det är med glädje jag kan uppvisa dessa vackra skapelser. Jag vet att det är många här i Kalmar som ser fram emot att få börja måla på nästa månads modeller, och det är precis såhär jag vill att denna hobby ska utövas med glädje och gemenskap.

Något som är väldigt märkbart är att alla har lyckats överträffa sina tidigare målade modeller, och det är så kul att se, ni är skit duktiga grabbar. Det ska bli super kul att se alla snygga styrkor vid Calcon.

Jag ska passa på att göra lite reklam för våran fina spel förening Calmare Spelsällskap http://calmarespelsallskap.blogspot.com/, som nu har öppet mer än någonsin bara se till månaden som gått så har det vart öppen nästan varannan dag.


Voilà

Viktor:


Robert:


Petter:


Niklas:


Martin:


Calle:


Anton:


Alexander:

6 kommentarer:

 1. Attans vad duktiga alla varit!
  Ser dessutom bra ut på alla håll, ska bli kul att följa detta :)
  /Jens

  SvaraRadera
 2. I like! Mycket intressant att följa!
  Enda nackdelen är att det uppdateras för sällan, jag kollar ju varje dag ;)
  // Tord

  SvaraRadera
 3. Jag håller helt klart med om att bloggen borde uppdateras minst en gång dagligen, men det är ju så att man ska gärna hinna med att skapa nått nytt att visa annars känns det rätt onödigt.

  Men det är mycket smickrade att veta att det är ca 50-60 unika besökare om dagen trotts det oregelbundna uppdateringarna.

  Men jag är alltid ute och söker efter medskribenter som kan visa upp sina verk och skriva en rad.

  SvaraRadera
 4. Riktigt schysst att ni alla slutförde projekten, får hjärnblödning av såna här projekt som dras igång av ett gäng slöa/lata/omotiverade individer som det kryllar av på nätet och diverse forum som man nog gör bäst i att inte namnge haha!

  Fortsätt så.

  SvaraRadera
 5. Vad flitiga alla varit och resultaten är ju över all förväntan.

  Hoppas vi överträffar detta under kommande månad och fortsätter göra så under tiden fram till Calcon.

  Oktober månad blir Swordmasters och mounted BSB för min del.

  Keep up the good work!
  //Calle

  SvaraRadera