tisdag 19 april 2011

Gray Knights wip 1

Här kommer den första av många uppdateringar på Jens Gray knights, det är fortfarande 5 vanliga GK-marines och en dreddknight till som ska monteras. Uppdatering borde komma på fredag på för projekt.

@ Jens (Airhead), jag glömde bort totalt att du ville ha magnetiserade saker, jag kom på det då jag städade ur lådan och hittade magneterna och då var allt var grundat och klart. Hoppas det inte ställer till för mycket för din del?


7 kommentarer:

 1. Ser ut att vara ett gäng riktiga elakingar det där:)

  SvaraRadera
 2. Det kommer att bli riktigt snygga GK det där. Jag gillar baserna lite extra. Vad sägs om att bloggen gör en basnings guide? Jag är säker på att det finns en hel rad med bra knep hos alla skribenter.

  SvaraRadera
 3. Hmm en basnings guide inte någon dålig ide, man kanske tom skulle kunna göra en flik där man för in olika guider vad sägs?

  SvaraRadera
 4. Det tycker jag. Fixa det! :)

  SvaraRadera
 5. Låter som en jättebra idé! Jag har en basnings- samt en vädrings guide om de skulle passa? De kan lätt översättas till svenska.

  SvaraRadera
 6. gutt, jag måste dock erkänna att jag inte vet hur man skapar undermappar på bloggen, jag vet att du Denniz har det på din blogg. Så om jag ger dig admin rättigheter kan du fixa en på denna blogg?'

  SvaraRadera
 7. Ja, jag kan fixa det. Vi kan ta det tekniska i mail så slipper vi spamma bloggen:)

  SvaraRadera