onsdag 6 juli 2011

ogers och Warjack

tjena folk!!!

jag har varit lite tyst på senare tid, men jag har meka runt lite gran här borta i min lilla hörna, först ut idag är en warjack från Kahdor den tog mig inte så lång tid att fixa ett par timmar som allt. måla på den lite mellan varven när jag ville ta lite ledigt från att grunda massa ogers. Jag prova även lite nya tekniker på den här pöjken, att måla all metal först och maska bort det man vill ska synas med en latexs mask. Det gick så där då jag var lite väl snål med min mask hehe men det sluta helt ok tycker jag.

Jag vet dock inte om jag tycker om färgerna som jag har valt på den här jacken, jag kommer nog att måla allt allt annat efter deras codex tycker att det ren röda är väldigt snyggt.


Och det är dom här som har fåt mest kärlek den här veckan, dom är ganska roliga att måla och det är en trevlig model att leka med. Det går att ta dom ganska långt om man vill det men dom här kommer att bli TT+ kunden vill ha dom någor lunda snabbt. Jag kommer att posta lite mer wips på dessa killar och även lite nya Wips på DE som börja närma sig sitt slut.

2 kommentarer:

  1. vad är det för galenskap med ogre modellerna? får man ens ha så stora block med bulls? ;-P

    SvaraRadera
  2. det är lite olika saker där i, bara jag som pumpa in dom så där. men det är ganska många bulls där med. kommer inte ihåg hur många för jag kan inte se någon skillnad på dom X_x

    Men dom är ganska roliga att måla iaf.

    SvaraRadera