fredag 5 juni 2009

Nytt på Comission nyllan

Igår så fick jag hem jobben som jag tidigare nämnde jag har just grundat upp Warmachine modellerna så ska jag nog börja med dem så smått senare i dag, men först så har jag tre andra warmachine pirater att måla upp så att Gustav får spela med sitt gäng nån gång.

Jag har även en låda full med orks som jag ska basa så får ni se dem med senare, Jag test spelade nya guardcodexet i går och dom är ruskigt skojiga att spela det finns mycket smått och gott man kan tweeka armen med, bla varlyra vendettas sjukt bra

4 kommentarer:

 1. Ooh, nice nice nice. En riktig lite armé där. Fattas några Goblin Bodgers bara :)

  Vad är det för skoj färg du har basat hela rasket med? Ser lite beigt ut (färgen alltså) i mina otränade ögon. Nått en glad amatör som snart har slut på Chaos Black borde testa eller är det master class på beigt?

  SvaraRadera
 2. Det finns en goblin nisse där någon stans faktiskt, jepps du ser rätt det är sprayat med en brige nyans, jag har testa det på några modeller och jag tycker det är rätt sjysst man får en mer realistisk färg än om man andvänder vitt.

  SvaraRadera
 3. Vitt verkar allmänt svårt att börja med. Men varför inte svart? Bara lite nyfiken:)

  Ska vara en blister till om man ska köra med Field Mechanics, så det fattas minst två Goblins till för att de ska vara spelbara:) Japp, spelar Cygnar själv och därav att man besitter så geekiga kunskaper :)

  Ser verkligen fram emot att få se dem RL, ge mig själv lite perspektiv på min egen målning.

  SvaraRadera
 4. Jag brukar grunda med svart men det blir offtast en orealistisk fealing över allt då det passar till en del men inte allt, och sen är det alltid kul med nya utmaningar.

  Oka jag själv har ingen koll på Warmachine universumet alls jag bara målar, jag har föresten laggt en grund till alla warmachines så det kommer upp bilder senare i dag.

  SvaraRadera