måndag 4 juli 2011

Wood elf noble WIP 3

I går kväll satte jag. Jag har gj en timme eller två för att fortsätta på min Wood elf noble, så här blev resultatet. Jag målade sockeln röd/orange, vad tycker ni, sticker den ut för mycket? Jag funderar på att göra den mörkare, kanske till och med mörkt brun.
När det gäller själva modellen så tänkte jag försöka få till lite kontraster idag och kanske ta ett par lager med glaze över i princip hela modellen för att få den lite jämnare. Som alltid är ett par nya ögon välkomna.

11 kommentarer:

 1. Den här gillar jag :)
  Figurerna är, som alltid, otroligt välmålade men träbiten den är monterad på ger hela dioramat fart och mystik.

  Måla klossen under i någon mörk färg bara, den lyser för mycket.

  SvaraRadera
 2. Sådär ska det se ut, jag håller med om baser den borde betsas i en börkare variant, annars har jag inga invändningar.

  SvaraRadera
 3. Efter att ha tittat på modellen på bild håller med er att sockeln är för ljus. Nu är den mörkt röd/brun och det ser mycket bättre ut. Jag antar att den kommer att bli klar i kväll så bilder borde komma i morgon eller så.

  SvaraRadera
 4. Tjena Denniz!

  Jag tycker figuren i sig är välmålad. Dock blir den uppslukad av den enorma basen med i princip ingenting på. Jag hade hellre sett att du gjort något mer intressant med själva markarbetet. Vad gör alven på det stället? han ser väldigt exotisk ut och jag har svårt att sätta honom i någon direkt bild med det du har gjort.

  Jag tycker att basen drar ner på den välmålade modellen och hade gärna sett att du hade gjort något mer med den. Buskarna är även ditplacerade på gräset - thats it! Ett tips är att arbeta ner grässtumparna i marken så att de ser ut som de har växt där länge samt placerat fler mindre runt om.

  Här har du lite att bita i som ideer.

  Bra jobbat med en otroligt ful modell för övrigt!

  SvaraRadera
 5. Mycket snygg modell. Gör inget mer med den, förutom den nämnda basen.
  En av gW´s snyggaste och coolaste modeller för övrigt!

  SvaraRadera
 6. Om inte basen är i lackat natur trä så tycker jag att en svart plint/bas alltid är snyggast!

  SvaraRadera
 7. Grymt snyggt, som redan nämnts så tror jag att träklossen som allting står på hade varit bäst att måla helt i svart för att få komplett fokus på modellen. Nu blir det väldigt distraherande med träklossens färg som drar ögonen åt sig.

  SvaraRadera
 8. Jag tycker målningen är bra och basen är också bra. Visst det där med träet är väl lite störrande men jag titta mer på figuren. Det jag tycker ser onaturligt ut är hur övre delen av det som figurern står på ser ut att luta och kunna glida av trädet när som helst.

  SvaraRadera
 9. Jäklar vilken display :D
  sjukt snyggt ,målningen är toppen den med

  SvaraRadera
 10. jag ser inget problem med att killen står där uppe, det är en wood elf aka tree hugger!!! så att han står där och späner sig lite i morgon solen är inget konstigt för mig.

  Det ända jag tycker du behöver göra är att måla bassen svart den är lite mycket blick fång just nu. sen kan du även popa in lite mer buska där nere om du tycker det. men annars är den ganska stadig.

  SvaraRadera
 11. Tack skall ni ha för alla synpunkter! Jag kommer att göra några små förändringar och något nytt som ni får se snart. Jag hoppas kunna fota slutresultatet idag eller i morgon, hoppas ni kommer att gilla den. :)

  SvaraRadera