onsdag 10 juni 2009

Sommarjobb

Idag så drog mitt sommar jobb igång och det är synd att jag inte tjänar tillräckligt mycket på målandet så jag kunde måla modeller på heltid i sommar istället, men sånt är livet.

Så vi får se hur mycket jag hinner klämma in i sommar, jag ska självklart fixa klart alla jobb som står på hyllan så fort som jag kan, men det jag vill få fram med detta är att det kan nu ta lite längre tid innan sakerna blir klara.

Men det är klart att jag accepterar nya målar jobb men kanske inte hela arméer just nu bara.

Jag har hittat ett lite projekt som jag är sugen att genomföra någon gång och det är att konvertera en flygande chaos drake, alltså bygga den av plast kittet som finns till high elves och sen göra en kick ass lord på den.

3 kommentarer:

 1. Den vore jag kanske lite sugen på att adoptera, när den blir klar!
  Jens

  SvaraRadera
 2. Om man skulle vilja ha en gubbe uppmålad av dig innan augusti, vad ska man göra då? Och hur mycket kan det tänkas kosta? Hade varit väldigt snitsigt att ha nån snittsigt gubbe med till "det nya landet" och kunna säga att "såhär målar man i Sverige". Lady Aiyana and Mr Holt tex. Då behöver du inte äns försöka emulera mitt färgschema fast bättre:)

  SvaraRadera
 3. @Flekzo: klart jag ska kunna klämma in dina modeller men jag måste fixa klart det som finns på bordet först så jag får återkomma.

  @ jens: klart vi kanske kan göra en schysst deal senare ;-P

  SvaraRadera