tisdag 7 juni 2011

Open letter from mini wargames

vad tycker ni?


6 kommentarer:

 1. Han har en del bra argument , men ska man göra något som talar direkt till GW ska man nog hålla sig kort och inte flumma ut så mycket som han gör, känns lite oseriöst

  SvaraRadera
 2. Känns väldigt seriöst då allt han säger är sant. Skulle han korta ner det utan att förklara sina tankar och argument så hade det ansetts vara ogrundat gnäll.

  Det kräver en viss nivå av tålamod för att sitta och titta igenom videon, men jag hoppas att folk blir mer upplysta av det som sägs. Sannolikt är GW på väg att segla in i en ordentlig skitstorm när dem ger sig på nätbutiker runtom i världen med gangstermetoder för att försvara sin stenåldersmentalitet vad gäller försäljning och kundkontakt med modern teknologi.

  Hela GW's arroganta inställning bygger på att dem tror att dem fortfarande är ensamma om att skapa och tillhandahålla figurspel, att deras modeller är bäst, att man kan ta ut vilka priser som helst, att man kan diktera villkoren för butiker hur som helst. Folk hoppar av hamsterhjulet när måttet blir rågat, både spelare och butiker tröttnar. Hur pass snabbt beror på hur länge man varit med. En person som börjar med GW idag kommer inte märka av försämringarna förens om typ 10 år efter 10 prishöjningar (en 28mm karaktär lär då kosta 600-700kr).

  SvaraRadera
 3. Tycker inte alls att han flummar. Vad är det du tycker är flummigt?

  SvaraRadera
 4. svårt att hålla det "rent" utan att man blir sur. Jag tycker att han gör det ganska bra och håller med på många punter. något som man inte har hört något om heller är ju att GW bråka ju med blizzar ganska länge om SC Ip:en

  slut med att blizzard van det målet, men det hella var att GW var sura på dom på grund av att det var för mycket 40k i hella spelet. Terren = space marine Zerg = tyranid Protos = Eldar

  Blizzard sa att dom kan ta sig i röven, dom kan inte äga något som inte fins, och vem säger att dom äger just den typen av scenario?

  hur som, jag tycker att GW kör över sina fan boys lite för mycket just nu och dom borde börja buja oss på lite mer saker än vad dom gör. att höja priser gör inget så för mig. men då vill jag att dom ska ha mer tävlingar för oss som spela eller måla. och ge bort bra priser som motivera mig att vara kvar.

  SvaraRadera
 5. Menade att killen "flummar ut lite" känns som han pratar med en polare och inte till ett stort företags ledning , och även som anatoli sa videon är lite lång 10-15 min hade räckt och ändå fått med dom viktiga punkterna

  men helt klart bra att någon gör sådan här video
  det är ändå vi som köper från GW som har makten egentligen
  själv tycker jag GW skulle behöva en helt ny ledning med nytt tankesätt , dom kör samma sak om och om igen

  SvaraRadera
 6. jag handlar på på nät butiker, och via forum. Så när jag ska ha något så köpper jag stora armer. visst jag måste städa upp dom men sånt gör mig inget. jag tycker det är ganska roligt att städa dom.

  Det är som att ge dom en andra chans att lyssa igen. Men jag håller med dig Anatoli: Gw måste sluta med sina duma ganster metoder annars kommer dom att börja tappa folk på redig.

  SvaraRadera