måndag 6 juni 2011

Spelplan till Gamemaniacs

Här kommer spelplan nummer två inte helt klar men man får en inblick hur den kommer att se ut

5 kommentarer:

 1. Bayou terräng till Malifaux ? :-)

  SvaraRadera
 2. Malifaux är ett underbart spel, har du skaffat Rising Powers boken? Tyvärr inte alltför mycket till mina egna Resurrectionists som jag var förtjust i - men en mängd annat ballt till övriga factions.

  SvaraRadera
 3. Helt klart det är ett mycket roligt spel, jag har inte reglerna själv men jag har läst grundrelboken och finner både världen och reglersystemet mycket tilltalade. Jag håller helt med att det är svårt att välja modeller man vill ju ha alla

  SvaraRadera
 4. Det är en väldigt fräsch approach, både spelmekaniken och världen i sig. Den totala blandningen av steampunk, alice i underlandet, western och fantasy är galet skön.

  Gremlins blir expanderade rätt rejält (och mer spelbara) med expansionen och dess modeller. Innan dess var dem mest kanonmat och comic relief figurer i ett annars brutalt spel.

  Gillar också hur scenarion och upplägg är olika för båda sidorna som deltar, och hur man kan slumpa fram slagfält och speleffekter - det finns helt enkelt ett större djup som grundar sig i skirmishupplägget där man tillåts lägga mer tid på detaljer och inte behöver strömlinjeforma allt för mycket.

  Ditt förra bräde kan du utan problem använda till Malifaux det också. Hade gärna byggt liknande bräden och terräng men det är alltid problemet med förvaring och transport som gör att saker måste vara modulära vilket är lite trist. Hade vi haft en fast lokal på föreningen hade detta inte varit något problem :-/

  SvaraRadera