onsdag 28 oktober 2009

Ryss båten

Jag såg ett inlägg från Alexander från Lund att han ville ha en referens bild på båten och lite mått den är 3tum bred och 18tum lång, hoppas den är till belåtenhet.

3 kommentarer:

 1. Tackar, ja hm.. det är lite som skalan på BAM's 1:56 fordon dem drar mer åt BAM och Black Tree Designs 28mm soldater än West Winds något större modeller.

  Det ska ju föreställa en liten patrullbåt så det kanske inte är världens katastrof? Finns ju en del som tycker 1:48 är passande skala men jag tycker dem fordonen ser gigantiska ut, och då står dem inte ens på någon bas, skulle man ha infanteri och fordon på samma nivå så hade dem varit ännu större...


  Några planer på att komma ner med Claes nästa helg på kulturkommissaraitets spelhelg? :-)


  /Anatoli

  SvaraRadera
 2. Tjena Anatoli, ser inte ut som om vi kommer kunna komma ner nästa helg, det hade varit kul dock. Det är så att vår sista projekt medlem kommer ner till kalmar den helgen så vi kommer arbeta på vårt Sotr projekt samt även med ett sido projekt. Vi har köpt oss lite infinity figurer som vi ska bygga ihop en snabb spelplan till. Lite små jobbigt att bara måla och bygga och aldrig hinna spela något. Så vi tänkte att ett extra spel som går snabbt att sätta upp och spel vore perfekt.. Infinity är ett sådant =)

  Men kanske vi kan komma ner lite längre framöver, ni verkar ju ha ert egna lilla community därnere.

  SvaraRadera
 3. Ja det rullar på rätt ok med regelbundna speltillfällen. Kom hem med Tiger mechan idag som jag gick lös på med diverse bitz och delar från en annan mecha för att göra den biffigare. Kan ses på diverse forum, hoppas hinna måla den till spelhelgen under veckan som kommer hehe.

  Hoppas ni kan slita er nån gång och komma ner när vi kör spelning. Eller så kanske vi möts halvvägs, det är nån slags spelträff snett upp i skåne i början av december tror jag.

  /Anatoli

  SvaraRadera