söndag 14 augusti 2011

Nytt projekt

Efter att ha slutfört en armé (på två listor) med Grey knights (jag han tyvärr inte ta bilder på slutresultatet, men kunden blev nöjd) så har jag gett mig i kast med ett nytt projekt. Deadline är om 4 veckor så det gäller att sätta fart nu. Här kommer en första bild på mitt projekt, exakt vad det skall bli kommer att avslöjas inom 4 veckor. Men jag är dålig på att bygga terräng så det här kommer att bli en utmaning!

3 kommentarer:

 1. jag vill inte vara hemsk denniz men det måste vara ett bräde du vissar din arme på. du kan göra teräng på brädet som du vill, men jag tro inte det här kommer att gå igenom.

  Det är bland annat sånt här jag har tjata som satan på GW att besvara mig på.

  ". Entries must be made on a 2' x 2' section of a Citadel Realm of Battle Board, or any other board of the same dimensions."

  läs allt här http://www.games-workshop.com/gws/content/article.jsp?aId=15100036a

  men förövrigt så tycker jag om var du är på väg. men ta och dubbel kolla med GW. jag vill inte att du ska åka ut för en sån här sak.

  SvaraRadera
 2. Det är lugnt muffin, den där kommer att placeras på ett bräde som är med rätt mått. Sist jag pratade med dem lät det mer eller mindre ok, men jag ska dubbelkolla med dem.

  SvaraRadera
 3. gött man, jag ville inte dra ner dig eller något. bara se till så du inte jobbar på något som inte får vara med.

  jag vill ju ha en chans att kunna vinna över dig :P

  SvaraRadera