måndag 3 augusti 2009

Tripp till GM

Jag och flickvännen planerar att åka upp till katrineholm runt den 16 och antagligen stanna en vecka och då kanske det blir så att jag droppar förbi GM och håller i lite målar kurs om det finns intresse för detta? jag ver inte hur många som är sugna med skriv gärna ett inlägg och ni kan och vill komma förbi då.

5 kommentarer:

 1. Nära men ingen cigarr! Hade väldigt gärna deltagit men, well, flytter på fredag. Men folk borde verkligen hoppa på detta tillfälle! Hoppas ni har kul och ta lite bilder:)

  SvaraRadera
 2. @ Flekkzo: synd hadde vart skoj att snackas vid lite och få se dina maries, jag hadde planerat på att du skulle få en målad termos liberian men jag hadde inte tid tyvärr.

  SvaraRadera
 3. @ATW Vi får planera rejält nästa gång jag är i landet. Fast om du har vägarna förbi Minnesota är du välkommen att titta in:)

  Attans med modellen, hade inte sagt nej till det. Plus all hjälp med de gula är bra. Tar juh sån tid, speciellt nu när allt är nedpackat:)

  SvaraRadera
 4. klart vi får och du får ha det så sofft där borde i "amerikat" du måste måla mer det händer för lite på din blogg föresten

  SvaraRadera
 5. Hehe, helt sant, det står rejält stilla där. Men färg å penslar å så är neddpackade så det blir inte mkt gjort. Men åas blir man lite taggad att måla loss när man kommer from istället. Vill måla klart mina kaptener och sergeanten även om jag nog byter ut kaptenerna mot lysander snart :)

  Kan sno åt mig frugans kamera dessutom, så då kan bilderna bli bättre om jag har tur (dvs bättre kamera) :)

  SvaraRadera