lördag 26 mars 2011

Helldorado terreng wip 5

Strax klart, nu är det bara broarna och loggorna på sidorna kvar.


Jag har även monterat den första styrkan som ska strida på denna spelplan, fler vips kommer i kommande vecka.


8 kommentarer:

 1. Blev grymt! Dock är det nåt som inte 100% klaffar med lavan, försöker komma på hur man skulle kunna göra det lite bättre - googlade och hittade en bild på lavaflod från ett utbrott i hawaii. Det var lite mörkare och även svarta och skitigt i själva floden http://hugefloods.com/Hawaiian_Flow.jpg

  Tror det kan behövas för att få lite varmare känsla.

  SvaraRadera
 2. du har rätt i det du säger, men hur skulle man kunna göra den effekten på något bra sätt? jag funderade på att lägga en watereffekt över lvan för att få en jämnare yta kanske man kan måla svart på vissa stället på det??

  SvaraRadera
 3. Prova att använda lite starkare orange och gul för lyster. Om man sen lägger vatteneffekt på det och sedan svart ovanpå det kanske man får känslan av att det svarta "flyter" ovanpå lavan. Kanske, har ingen aning, men det låter möjligt i mitt huvud ;-)

  SvaraRadera
 4. Du kan testa att lägga lite orange på sidorna av floden för Glow- effect, det borde ge en "varmare" känsla. Riktigt snygg för övrigt:)

  SvaraRadera
 5. Ja svårt att säga utan att kunna provmåla på något.

  Jag tror att svarta "flagor" rakt ovanpå det du gjort nu troligen funka,om dem sen är påmålade eller skapade på något sätt kan jag inte svara på. Du får pröva på en liten bit i hörnet eller nåt och se om det är något som funkar och ser bra ut.

  Sen tror jag att en väldigt mörkröd (rött med svart) ner mot mörkröd drybrush längs flodens alla kanter och på stenbumlingarna i floden hade gjort susen för att få effekten att den utstrålar värme. Återigen bäst att pröva småskaligt på något först.

  Det är den här sista touchen på lavan som kvarstår innan detta blir ett 100% awesome demobord.

  SvaraRadera
 6. tackar för alla tips jag ska testa lite försiktigt och sen återkomma med resultat

  SvaraRadera