lördag 23 juli 2011

Nyköping paint jam


Tjena folket,
Då har vi varit i Nyköping på ett underbart pain jam, synd för er som missa detta men det var grymt roligt. Och vi fick även lite mer folk att komma den här gången så det var väldigt lyckat för oss som kör det här andra gången. Jag kan talla för mig och denniz och vi är båda nöjda med hur allt sluta. Jag vill även passa på och tacka Jörgen som välkomna oss till deras mysiga lokal.

Nu är det dax att vissa upp lite bilder på resan och en epic lördag.

Denniz och hans kompis kommer och hämtar mig i Södertälje, där vi sönder packa bilen så den nästan sprängs av så mycket saker. Det är flippen sweet att köra en stor bil som det här, men som tur fick allt plats i bilen och vi klara oss hella vägen. Jag var lite varm mot slutet men det löste sig med lite vatten.

Vi kommer ut på motorvägen och solen börja kolla fram lite o tippat från sin hålla uppe i himmlen, så det blev lite varmt mot slutet.
Nu börja vi närma oss och spänigen stiger drastiskt i bilen och jag börja bli ivrig och hoppar lite lätt där bak.
Vi fick även reda på att nyköping är platsen att bo på om man vill ha det epic hella dagen, vad ska man säga men den slogan som dennan "himmlen öppnar sig för dig" Hell ya tänker jag för mig själv och blir lite varm i kroppen ^^
Givet så virra vi runt lite gran men lyckas att hitta lokalen utan några stora problem, GPS ftw säger jag.
ut genom en dörr kommer Jörgen med en glad min på sitt ansikte.
väl inne så börja vi kolla oss runt och det var en redigt snygg och bra loka dom har fåt tag på måste jag säga, bra luft och mysigt.
Det var ganska mäktigt att komma in och se en redig red neck grill så där, hade inte varit fel med lite grill och öl. Får ta det nästa gång vi är där så kan man försöka köra paint jam över en helg.
folk börja prata och softa lite gran runt spel bordet, och vissa vad dom har målat.
Jörgens BA var redigt nice ( fast han fuska med sin HQ, som insta gibba mig två gånger !!!! XD )
Sen så börja dennis att vissa och förklara hur man ska sprya sina gubbar till en kompis som var med Mr:L kan han få hetta nu. Jag fick även lära mig lite nya saker med, att sprya på skuggorna direkt börja med svart och sen köra vitt 45 grader upp ifrån.
Jörgen och en till börja spela ( kommer inte ihåg vad han hetter, soz dude ) tro att jörgen drog hem den rundan mot DW. Det var roligt att kolla på då jag inte kan något om marins.
Det börja bruma lite gran nere i buken så vi dra i väg och äter lite pizza en bit bort från lokalen.
Mr:L börja med lite pizza sallad och gör sig redo för sin pizza.
Min pizza var ganska god fast den ser inte ut som det på bild, köttfärs,paprika,svamp, ost och tomat. Det var grymt gott så runda jag av det med en skön Fanta.

Då var det min tur att spela mot BA det sluta 3-3 jag fick 2 objectiv och han döda en massa från mig. Jag under skatta hans HQ som totalt dunder döda allt jag hade på plan, men jag är stolt att jag klara mig utan synaps två turer utan att totalt köra mig i väggen. Det var en super rolig runda 40k. Jag tackar för ett bra spel jörgen.
Mr:L sitter och målar lite old school SM, samt att denniz sitter och vissar honom hur man ska göra. Dom sitter med likadana figurer och han gör bara som dennis gör och säger, det var roligt att se hur allt sluta sen. Mr:L blev så mycket bättre på att måla efter en dag !!!!!
Jag får hålla Epic brood loard för första gången, satan va stor den är !!!! jag skulle inte fega på att ha en sån till min tyranid arme.

Så där har ni det, en härlig dag i nyköping, det ska bli roligt och se vart vi kör nästa gång.
Jag ber om ursäkt nu för alla som jag har glömt namnen på, det är bara att skriva en komentar under eller maila mig så kan jag skriva in er om ni vill det.

pace muffin :D

5 kommentarer:

 1. Skitkul skrivet och kul med bilder :)
  Tackar som fan för en lyckad dag, verkligen jätteroligt att ha er på besök.

  SvaraRadera
 2. Hej! Vilket skönt inlägg! Tack till alla härliga mäniskor som var med i Nyköping! Kom därifrån med både pizza i magen och tonvis med ny kunskap i målandets härliga konst. Tack muffin, tack Denniz

  //mr:L

  SvaraRadera
 3. Shit, såg ut som att ni hade skitkul!

  SvaraRadera
 4. Det var en riktigt rolig dag, tack alla som var där och som tillsammans hjälpte till att alla fick en bra stund!:)

  SvaraRadera
 5. Det är ser ju tok lyckat ut det är trist att jag inte kunde vara med

  SvaraRadera