onsdag 13 juli 2011

Razor wing and Venom

Fick klart två razor wings och nästan en venom ( har bara killen kvar att måla ) Venomen var roligast att måla tycker jag, det var skönt att måla något litet har spendera mycket tid att meka med stora saker. Så jag hoppas ni tycker om dom bilderna är lite små dåliga soz
enjoy muffin

6 kommentarer:

 1. shit nu blir jag avis jag vill måla den stora, sjysst jobb btw

  SvaraRadera
 2. man tackar, jag är grymt trött på att måla stora saker just nu. det ska bli skönt att få måla lite små dudes nu.

  SvaraRadera
 3. Coola färger och snyggt målade

  skulle dok lägga något mer kanske lite freehans eller något på razorvingen så du få bort lite av den där "hej jag har blivit airbrushad" känslan ;D

  SvaraRadera
 4. Jag tycker inte att det behöver vara negativt att man ser att den blivit målad med airbrush. Däremot kan jag hålla med om att det skulle vara snyggt med lite runor eller nått:)

  SvaraRadera
 5. jag kan hålla med om att det skulle vara snyggt med lite fri-hand och runur. men på tanke att jobbet är försenat och jag inte får så mycket pengar för det, är jag inte sugen att lägga ner massa extra tid just nu.

  jag har des utom en oger arme som jag sitter och jobbar med och min egna arme som ska vara klar till AoP här i sthlm. vill även få lite färg på mina tau men det lär inte hända för än nästa år skulle jag tänka mig.

  Airburhs is awsome !!!

  SvaraRadera