söndag 3 juli 2011

Wood elf noble WIP2

Jag lyckades få till lite målningstid igår och slängde lite färg på min Wood elf noble som förhoppningsvis kommer att vara klar till GW Stockholms finecast- tävling. Så här ser den ut i dagsläget, trots att jag gillar modellen så känns det inte hundra när jag håller på med den, det är flera ställen som jag målat om otaliga gånger och detaljer jag bara inte kan få till som jag vill. Vi får se hur slutresultatet blir, det är ju egentligen först då jag kan säga om jag är nöjd eller inte.
Angående Finecast- kvalitén på den här modellen. Jag har haft en del luftbubblor (främst i underkant på manteln), men också en bubbla på ett finger som jag inte upptäckte förrän målningen var igång. Nu tänker jag inte göra nåt åt det, tror jag. I övrigt har den vart ok (tyvärr den enda av mina Finecast- modeller som har vart ok...).

2 kommentarer:

  1. Härligt bidrag hoppas det går bra för dig,jag tycker du ska göra mer konstrast på den gula rustningen och svärdet. Annars är det en awesome bas.

    SvaraRadera
  2. Tackar:) Ja, svärdet behöver kontrast, rustningen likaså. Sen behöver ansiktet ses över, jag lyckas inte få till det...men det ska nog gå. Känner att det är dags för ett Andrea kit för hud;)

    SvaraRadera