onsdag 9 november 2011

Orks WIP

Här kommer nästa steg i de 30 Orks jag håller på och målar, återigen det är taskiga bilder men jag hoppas verkligen jag kan få tag på en vettig kamera snart. Mobilen lämpar sig inte direkt för den här typen av foto.
Huden är i princip klar på de flesta (nån påbättring här och där möjligen samt tänder och en sista highligt på läpparna), det bruna är typ klart. 1/3 av dem har fått det röda fixat, och 1/3 har sista highlighten kvar på det röda och den sista tredjedelen har två highlights kvar på det röda. Efter det är det i princip bara skorna, lite metallfix, en sista touch på baserna och sen skall de vädras! Får jag bara möjligheten att hålla på så är allt fixat på ett par kvällar. Då kanske, kanske, kanske jag kan få tag på en kamera så det kan bli lite vettiga bilder. vi håller tummarna!


3 kommentarer:

  1. dom är redigt snygga, älskar din mörka matta ton du får på dina orcs. känns mer som gotare än cartoon som man är van att se dom. Har du börja med en svart grund eller är det den gröna grunden du vissa mig ? ser svart ut på bilderna nämligen vill måla mina kroots på samma set nämligen.

    SvaraRadera
  2. Tack! De är grundmålade svarta och sen är det den mörkgröna färgen över precis som jag visade. Hoppas du får till det med dina kroots, jag kan visa igen vid tillfälle.

    SvaraRadera
  3. sjukt coola mörka och läskiga orks ! fick massa inspiration att måla på mina egna orks nu

    SvaraRadera