tisdag 6 december 2011

Flesh tearers uppdatering

Jag har hunnit måla lite mer på mina scouts till min flesh tearers armé jag bygger, den här armén har jag till och med planer på att spela med(!), men trots det så låter jag nog estetik gå före regler, den skall ju vara trevlig att pyssla med/titta på också;)
Jag har även börjat på en testmodell till min Tactical squad, det är en hel del kvar på alla modeller, men man börjar se vilken armé de skall tillhöra i alla fall.
Till den här armén har jag nu nästan modeller för 1750p, dock är det som syns här typ allt som är byggt och som fått lite färg på sig...nästa sak att skaffa blir en karaktär och en Drop pod tror jag, valet mellan en Drop pod och Rhino/Razoback är svårt...vad säger ni mer inbitna spelare?

4 kommentarer:

 1. du ska aldrig ha en proppod utan alltid ingen eller tre, så ta en razorback mycket snyggare modell med.

  SvaraRadera
 2. Ok, ja det har att göra med hur de får komma in i spel va?
  Det blir nog en Razorback då! Att jag funderar på en drop pod är egentligen för att jag aldrig målat en sån. Fast det är klart, ska man ändå spela kan det ju vara kul om man inte åker på dyngspö varje gång;)

  SvaraRadera
 3. drop pod play är inget fel alls, men då ska du dropa in nästan halva din arme. annars skulle jag säga att du ska ta så många razors du bara kan, och kör du med en nöt så kan det vara bra att dropa den hårda killen.

  fast om du har autocannons så kan han så på andra sidan bordet och pumpa bly.

  SvaraRadera
 4. ser sjukt bra ut redan nu och då är gubbarna inte klara än !

  ända jag saknar är lite konverteringar men okej det är bara vanliga scouts så kanske kommer mer av det på dom tuffare gubbarna

  SvaraRadera