lördag 21 augusti 2010

Uppdatering Martin

Nu är jag nästan färdig med Muggens nurgle styrka, nu är det bara lite fin lir och sen det sista på baserna sen är de klara att levereras.

Jag ska meddela att jag kommer att sluta ta emot comissions då jag tappat suget till att ständigt producera stora mängder och sen skicka iväg dessa så nu ska jag ägna mig åt mina egna projekt, men Dino och Peter fortsätter såklart.

Mitt första projekt som jag nu kommer att ägna mig åt att bygga en warhammer arme åt mig själv, det kommer att bli en korsriddare arme till Bretonia med inspiration på bilden här nedan.

7 kommentarer:

 1. Synd att du kommer sluta med comissions, hoppas det det inte är jag som var alldeles för elak mot dig...

  Mvh Muggen

  SvaraRadera
 2. Nejdå du har vart en bra kund, men vem vet jag kanske kan tänka mig att ta enskilda modeller i framtiden

  SvaraRadera
 3. knäpp föresten en bild på modellerna så man får se hur det ser ut med hela styrkan :p dvs om du inte redan packat ner det

  Mvh Muggen

  SvaraRadera
 4. Ja kvalitén på grejerna du målade var enligt mig jävligt hög, kan tänka mig att det är lite tråkigt att aldrig ha tillräckligt med målartid åt sig själv.

  Själv så har jag egentligen aldrig känt sådär sentimentalt över kunders modeller, men viss om man kollar i backspegeln vilka mängder man målat åt andra när man kunde målat åt sig själv. Fast klart, alltid kul att tjäna lite extra på målandet.

  Ser ut som ett bra tema, synd att du bara ska ha det till det enligt mig trista WHFB ;-)

  SvaraRadera
 5. Klart jag ska skicka upp lite bilder, jag har en sjuk flickvän här hemma så jag är ensam med Pontus hela dagarna och kvällarna så vi får se när det finns tid.

  Anatoli det är så sant att det är skönt att tjäna en slant på sin hobby men jag försöker konstant utmana mig själv och på stora comissions så är det svårt att testa nya saker. Så som jag skrev tidigare så är det säkerhet att jag kan tänka mig måla åt någon men då ska det handla om någon enskild modell, men att behöva göra samma slit om och om igen.

  Och angånde wfb så är det typ bara det spelet som regelbundet spelas i kalmar så jag känner att det skulle vara skoj att vara med i den gemenskapen.

  SvaraRadera
 6. Haha ajdå, men spelade ni inte Infinity också?

  Jo stora beställningar är nåt jag försöker att undvika själv, fattar inte hur jag kunde måla typ 80 dvärgar eller liknande förr - klart roligare att måla ett fåtal eller enstaka modeller på beställning och oftast mer betalt än för massproduktionsjobben.

  Men du kör GW modeller till detta projekt eller har du hittat några nice (och billigare) alternativa modeller från annan tillverkare?

  SvaraRadera
 7. Jodå visst spelas infinity men inte på samma skala som wfb, men det ska det bli ändring på hoppas jag.

  Jepps jag har gw riddare köper man hos GM få är det riktigt bra priser så man inte blir så fattig ;-P. Sen har jag inte ork att sitta och leta efter alternativa modeller som passar.Plus att jag har liksom en bror som gillar att modellera och konvertera så han ska modda mina ryttare en aning.

  SvaraRadera