tisdag 1 mars 2011

Lincon 2011


Jag snackade idag med Jens från gamemaniacs Katrineholm, och han undrade om jag var sugen att dra med butiken till Lincon och såklart kunde jag inte tacka nej till det. Så jag kommer att hålla i spelet Helldorado, jag har redan börjat skissa på en spelplan till "arret" och jag kan lova att det kommer att bli något alldeles extra. Jag kommer att hålla er uppdaterade på processen.

5 kommentarer:

 1. Spännande! Blir det några målade startboxar också?

  SvaraRadera
 2. Jepp det kommer att finnas målade modeller vet dock inte hur många, men några fraktioner ska det finnas med i alla fall, det är väl upp till GM ;-P

  SvaraRadera
 3. Riktigt schysst att spelet återuppstod. Hur är priset på modellerna nu jämfört med tidigare? Tidigare var det väl det dyraste spelet som fanns på marknaden när det kom till figurerna?

  SvaraRadera
 4. Jepp jag håller med dig helt jag han dock inte testa spelet innan det gick omkull, galet snygga modeller men precis som du sa var dom på tok för dyra.

  Priserna är helt ok en start box kostar ca 220 för 5 modeller

  SvaraRadera
 5. OK låter rimligare än innan iaf då 2 modeller kostade lika mkt. Tror jag har kvar nån regelboksvariant som man kunde ladda ner i PDF också på datorn. Fanns helt klart en del coola idéer och potential. Hoppas dem håller i sig nu.

  SvaraRadera