tisdag 10 maj 2011

Håller ytterligare på med test färg inför min fist arme som kommer fram nu på freda!
Det är nog såhär resten av armen kommer se ut sen :) blev mkt nöjd med den gula färgen.6 kommentarer:

 1. Du ska vara mycket nöjd med både det gula och det svarta, keep up the good work

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Vilken "gul" utgår du ifrån?

  SvaraRadera
 3. Mycket mycket bra gul. Många kladdar på en massa orange eller fett med dipp, vilket oftast bara ser skitigt ut. Jag gillar den orange undertonen, mycket mjuk och naturlig.

  Lite personliga grejer dock (målar imp fists själv), har aldrig diggat looken med extra mycket rött. Röd är en så brutalt stark färg brevid gult. Jag föredrar 4e kompanit (grön) till mina vanliga mariner och kör med vitt för Lysanders grabbar. Blir inte så stark kontrast då. Lite mera som Ultrasmurfarna med gult istället för vitt :) Och "kruxet" i sten då.

  Funderat på att "fylla" i skadan med en blandning av svart och metall? Har inte fått in någon bra teknik själv än. Är halvnöjd med min senaste Land Raider dock (har alla IFs jag målat i min blog).

  Känns nästan pinsamt att ge kritik, för din gula är så sjukt bra, men jag vill alltid försöka ge mitt perspektiv också. Hoppas det antingen gav dig nya idéer eller att du blev ännu mera säker på att du gillar din vision.

  Ser fram emot att se mera:)

  SvaraRadera
 4. Jag håller med dig Flekkzo när det kommer till att dippa gubbar/armer. Man får bara inte göra det då det är ca 2 på 10 som klara av att göra det på rätt set.

  och som jag sa på RT forumet så tycker jag att killen är mycket snygg. Men jag personligen hade nog lagt in lite mer brunt så att man tona ner den mer mot jord toner.

  Men jag vet att gult är en svår färg att jobba med, kan bara säha hi5 till dig nerd.

  SvaraRadera
 5. Kritik är alltid bra!

  Flekko: Jag håller med att rött faktiskt är lite för mycket så ska i fortsättningen gör mer beiga färger, var ngt jag tänkte på när jag målade honom (jag testade lite färgcombos på denna figur)ska inte ha terminators i armeén hehe :P kommer ju ha ngn röd färg men inget som syns för mycket.

  Muffin: På lite andra figurer har jag provat en del "rost färger" och andra bruna. lysander kommer ju bli lite mörkare i tonerna. lägger väll upp honom om ngn vecka :)

  Men vad tror ni om det svarta? det var ju en färg som jag personligen tyckte funka väldigt bra.

  SvaraRadera
 6. Tycker det ser bra ut, gillar gult och rött tillsammans. bra med svart hjälm med för lite catchlight.

  Snyggt!

  SvaraRadera