tisdag 20 januari 2009

Rullar på

Allt rullar på här hemma saknar dock min flickvän som är på semester i Teneriffa, annars så har det kanske inte hänt så mycket som man skulle kunna önskat av en heldag av ledighet, men jag och Robban har lyckats fått lite gjort i alla fall så här kommer lite wips och annat strunt.

Planerna för den närmaste tiden är att måla klart Oskars Assasins, och hans Sentineller (borde vara klart tills på fredag) och sen blir det att måla klart ork squigothen. Den är ovanligt skoj att måla faktiskt jag har börjat lägga grunden till "tornet eller cockpiten" eller vad man nu ska kalla den.

Annars så har jag pysslat lite med mitt egna lilla sido projekt nämligen hive fleet kraken, såklart ska jag inte måla en hel fleet men ska se vad jag kan åstadkomma med en budget på 1500kr har bara använt 220kr hittills så detta verkar lovande.

2 kommentarer:

  1. Vackert, jag hoppas du spenderar budgeten väl. Det är trevligt att komma hem ifrån skolan, sätta sig framför datorn och slå upp din blogg måste jag säga! Det är helt enkelt inspirerande.

    SvaraRadera