torsdag 12 maj 2011

Gw nyheter

GamesWorkshop lyckas överträffa sig åter igen, och denna gång med deras nya Talos modell till Dark Eldars. Fan man bara måste ha denna till ett fett diorama.

9 kommentarer:

 1. den är för snygg, jag blev helt bananas igår när jag såg. Blir att köppa den, fast jag spela inte DE men snygg är han.

  SvaraRadera
 2. Den är verkligen snygg! Jag funderar också på att skaffa en bara för att måla upp eller bygga nått snyggt runt. Kanske bloggen skall göra ett projekt där alla målar sin version av den där modellen under sommaren?

  SvaraRadera
 3. Det låter som en ypperlig ide, jag har snackat med Gamemaniacs och de kan tänka sig att sponsra med priser så varför inte göra det till våran första målar tävling?

  SvaraRadera
 4. Lätt jag är med på en sådan kul idé!
  Finns miljontals sätt att konvertera den där goingen på ;)

  SvaraRadera
 5. Det finns läckta bilder på DE's Razorwings ute och de ser precis ut som man kunde tro. Riiiktigt coola :) Om man gillar flygande saker vill säga. Och det gör man :)

  Denna modellen påminner mig om Skavens stora monster som släpptes nyligen. Kanske det hade varit trevligt med ett diorama där en Hellpit slåss mot en Pain Engine eller nått :)

  SvaraRadera
 6. Jag tycker det ska bli hur kul som helst. Vi får ställa upp några riktlinjer och deadlines för det här. Får jag önska nått vore det att den börjar först efter midsommar, har det helt tjock fram tills dess.

  SvaraRadera
 7. midsommar låter som en bra start, nån som känner sig sugen att dra upp lite riktlinjer?

  SvaraRadera
 8. Jag kan skriva ihop nått och maila dig senare. Jag har ett par idéer:)

  SvaraRadera