torsdag 18 juni 2009

Mer warmachines 2 eller 3 eller vilket nummer det nu är...

På begäran och på gund att det är lite segt på denna sida just nu, så kastar jag upp bilder på longgunners igen, just det faktum att det är segt just nu är beroende mycket på att jag skolar in mig på mitt sommar jobb.

Och jag var bara lat när jag fotade modellerna så jag använde autoläget dvs blixt inget stativ osv plus att jag inte orkade rigga lampror och sånt så bilderna är ganska blev så ljusa så tänk er en mer de nyanser som man ser på film snutten liksom.

Jag ska samla krafterna till nästa vecka så ska jag försöka hinna klart alla warjacks och goblin nissarna.

Jag önskar er en god midsommar och ha det riktigt fint i helgen, jag kommer att vara tok ledig och fira med lite paintball spelande i alla fall.2 kommentarer:

  1. Ååh, Gobbers. De är så härliga. Tycker det är synd att det finns så få Goblin Gobbers modeller i WM/H :(

    Ska måla klart mina nån gång (har målat en, plus testat GWs foundationfärger på en annan idag) och jag hade blivit fantastiskt glad att höra hur du målar deras skin. Jag får inte riktigt till det :(

    Jag kör med den mörkaste gröna foundationen, sen trakka green wash, och sen försökte jag drybrusha på färg, men det blev inge vidare :( Kanske var min drybrushning (svengelska!) som blev mindre bra den här gången, eller var valet av grön färg (Vallejo Game Color) off, eller så var jag bara sämre än vanligt idag:) Terminatorn blev iaf ok:)

    SvaraRadera
  2. jag målar goblin modeller med en german green tror jag den heter (från Valejo Modell Colour) sen blandar jag successivt i en neon grön färg tills jag får önskat resultat enkelt och lätt. Det är bara att se till att färgen håller sig transparent.

    SvaraRadera