tisdag 6 september 2011

Armies on parade WIP 6 lite träd

Jag insåg igår att det är väldigt lite tid kvar tills Armies on Parade, så även om modellerna inte är klara så har de en TT- standard. Det betyder att det är dags att börja på allvar med terrängen. Jag resonerar som så att det är viktigare att få hela projektet klart i TT- standard i tid än inte alls, om inte annat få min egen skull.
Jag började med några terrängbitar i går, här är några träd.
Träden är inte heller klara, de ska få lite basning, jag gör inte så mycket mer på stammarna, då träd i regel ser ganska mörka ut, eventuellt omd e ska få sig en lager grått bara. Allt beror på hur mycket tid jag har, jag måste trots allt hinna bygga nått att transportera det här bygget in till Stockholm i också, tips mottages tacksamt!

4 kommentarer:

 1. sjukt snygga träd , det där kan du knappt kalla TT-

  hur har du gjort dom?

  SvaraRadera
 2. Jag insåg nu att det blir galet när man skall applicera skrivregler på en del förkortningar (så som de vanligtvis används).
  Men för att förtydliga då, det ska vara TT standard jag menar. Men de kanske tom hinner hamna på TT+ om jag är strukturerad i min fritid;)
  Tack förresten:)

  SvaraRadera
 3. Är det kvistar eller rötter eller något helt annat?

  SvaraRadera
 4. Det är kvistar av varierande storlek som jag torkat, och sedan målat. Naturen är en fantastisk resurs i den här hobbyn!:)

  SvaraRadera