måndag 19 september 2011

Stalker och Nerosurgent WIP

Howdy,

I helgen blev det att måla lite gran nu när man har varit i dalarna, i väntan på att frugan skulle fixa lite skol jobb idag ute på en skola. men igår så fick jag två stalkers typ klara behöver fixa till det gröna ( glömde min gula färg hemma n00b) och basserna. Sen idag så fick jag nästan klart min nerosurgent med polare klara, fundera på att göra dom lite mer köttiga men jag vet inte. tycker om tanken med att måla i kalla toner, dom var även bra övning för mig att måla i lager med olika färger på varandra. det syns nog inte så bra på bilderna men det har jag iaf gjort. 

men imon när jag kommer hem så blir det att fixa alla basser och jag kommer även att prova att bassa med lite stillwater som jag fick av Denniz, det kommer bli spänande att se vad som händer där hehe.
2 kommentarer:

  1. Det ser mycket bra ut, närbilder på kirurgen skulle vara kul. När det gäller Stalkers så tycker jag (högst personlig smak) att du skall fortsätta göra weathering även på klorna och bronsdetaljerna som huvud osv. Alternativt går lite försiktigare fram med rosten, nu tycker jag attd et inte ser helt enheltigt ut. Men återigen, min smak och snyggt jobbat.

    SvaraRadera
  2. du har en bra poäng denniz, jag ska ta mig en liten funderare och pimpa om dom lite gran.

    SvaraRadera