onsdag 23 november 2011

Tau för dom är coola

Howdy, 

nu har jag börja jobba lite mer med mina tau som kommer att få ta focus för mitt privata spelande fram över. Vill lära mig dom bra tills alla nya saker kommer nästa år, så det är dax att börja måla upp armen. färg valen jag har valt till den här armen är ganska bananas som ni kommer att få se lite senare. jag vill prov måla den lite mer på lite gubbar innan jag börja vissa något. 

armen kommer att målas på ganska hårt när jag väl börja, min plan är att ha 1750 en lista klar på en månad. Så jag sitter nu och fixa till alla saker så att det bara blir att köra på som satan när jag är klar med dom sista DE. som kommer att vara klara på fredag om allt går som jag har planera. 

Men här kommer en bild på några suties jag har städa upp och basat om dom. Jag ville försöka att få lite mer liv i dom. jag kommer att föröska att bryta sönder dom andra 8 som står i en låda och väntar på mig. 

men här kommer en bild på hur det ser ut nu, mer kommer inom kort. 

enjoy 


Den som står på knä gick inte att rädda, då skulle jag riskera att ta sönder hella gubben, massa super lim över den. men jag har lyckats fixa upp dom ganska så ok tycker jag. Det var 4 lager färg på dom här killarna helt galet haha. 

4 kommentarer:

 1. Shit va seriöst kul projekt ska bli kul att följa armens utvekling, själv håller jag på med att mecka på en nurgle renegade styrka

  SvaraRadera
 2. jupp det kommer nog att bli ganska soft att få meka med dom här. som jag skrev på min egna blog så är jag väldigt sugen att köra in mig i tau tills dom nya sakerna kommer. Jag är ganska säker på att dom kommer få grymt coola modeler och hoppas på ett bra codex med.

  kommer att posta upp lite mer bilder på vad jag har gjort rent och hur vissa saker såg ut innan jag gjort rent.

  SvaraRadera
 3. Kul att se dig göra lite Tau! Då får vi se till att de för möta mina flesh tearers senare:)

  SvaraRadera
 4. jag det skulle vara sweet att få spela mot dom. hur många P BA har du fixa till dig nu ? om jag kan så vill jag helst spela 1750 men kan gå ner till 1500 då du inte är så bra på spelet än. Kan lätt bli jobbigt att spela med många P.

  men absolut jag ska fixa lite saker här hemma privat och målning. Och sen är det gassen i botten från mig igen, tro det är min grej gassa sten hårt ta ut mig villa 2mån gassa igen i ett år.

  SvaraRadera