måndag 2 januari 2012

Nytt år, nya löften.

Gott nytt år till er alla från mig och dom andra här på bloggen.

Då var 2012 på gång igen och det kommer att bli ett spänande år tycker jag iaf. efter att ha träna upp sig i målarr konsten samt lärt sig två nya spel till en nivå som är över ny börjare så är jag ganska nöjd med allt som hände i 2011.

Men med ett nytt år kommer nya löften som man ska föröska att hålla. mina två löften är följande, jag ska ha min Cryx arme klar innan janurari är slut. Jag ska även ha mina tau 1750 klara innan juni är slut annars så kommer jag att slå mig själv genom att inte få spela eller måla på en hella månad.

efter att dom två armerna är klara så ska jag nog föröska mig på mina tyranider igen men just nu ser det väldigt mörkt ut, är mer sugen att måla lite SM som jag fick låna av en kompis. fick även fria händer att göra vad jag vill med alla gubbs så det kommer att bli en medusa arme av dom.

sen har jag två stycker super finna gubbar jag fick på min födelsedag föra året som jag vill måla upp till en snygg TT++ standard, kommer att ge mig på lite mer avancerade blends samt OSL.  Det är en annan sak som jag vill bli bättre på att blända färger snyggt.

Nu har jag lärt mig grund konceptet med att blenda nu vill jag ta det till nästa nivå, så att man kan ha en chans att ta hem en demon till slutet av året på Games Day i england. Det är något som jag själv har drömt om att vinna i många år. Och nu känner jag mig redo att ge mig ut i det farliga havet med alla duktiga målare runt om i värden som kommer.

Det var lite saker som snurra runt i mitt huve just nu, vad har ni för löften detta år???4 kommentarer:

 1. Ett löfte, att sticka på games Day med dig i september. Deal?
  Eller är det fler som vill med?

  SvaraRadera
 2. Jag skulle gärna åka med men det blir tajt med pengarna är jag rädd för

  SvaraRadera
 3. jag är inte den som är det, i år kommer jag att åka till games day med eller utan er. fast helst vill jag åka med båda eller en av er. för att dricka öl och kolla på gubbs är mycker roligare om man är fler ^^

  SvaraRadera
 4. haha jag kanske kanske ska på gamesday jag med , få se om man har råd till det kommer dra med syrran isf (hon är inte warhammer intresserad haha) måste iaf ha årest gamesday modell

  SvaraRadera