onsdag 25 januari 2012

på bordet hos muffin

hej hej folket,

då var det dax för mig att vissa vad jag har på bordet just nu. Nu har jag fullt upp i min stuga med massa saker som händer hella tiden. sitter och målar 9-17 varje dag nu så vissa dagar så blir man ganska trött, hade varit skönt om man hade lite hjälp. men men då ska vi kolla på vad jag målar på. 
Först ut blir det lite necrons, guld är temat och här ska det pimpas till max. dom kommer att ha massa andra metalik färger vissa har jag lista ut redan. andra sitter jag och funderar fortfarande på, kan bli bananas eller så blir det ganska bra. Ska föröska att hålla mig i lådan så det inte blir för galet, men det är coola figgar. 


Sen har vi lite orcs som får färg, dom är grundade och fåt sig ett tunt lager gråt. var första gången jag prova den här blandningen och jag fega lite gran med det gråa. nästa gång kommer jag att fläska på mycket hårdare. roliga små saker att jobba med, det är skönt att sitta med något litet ibland med. man hinner göra två gubbar på samma tid som man gör en stor hehe. 


Space hulk, den har varit en redig jävle mot mig. Det är första gången jag målar Blood Angels i GW temat. och det har tagit mig ett bra tag att lista ut hur jag ska måla dom. Fick tvätta den en gång med för allt gick åt skogen. men nu har det börja låsna för mig. Så jag tro att dom andra killarna kommer att gå lite snabbare nu när jag vet grunderna. Det som tar tid med dom är alla lager man ska måla på, sen så får jag måla honom med en 00 pensle. Den är väldigt liten, jag har valt den för att få mer kontroll på det jag målar.


sen efter en lång dag med andras gubbar så vill man hinna måla lite på sina egna saker, har ju en arme att fixa upp till slutet av nästa månad. Vet ärligt talat in om jag kommer att kunna fixa det, kan bli ganska tungt. skulle behöva tränna mig mycket mer men då tappar jag väldigt mycket målar tid för mig själv. men Mr DJ här är ca 80% klar just nu. Det är glöden och ansiktet som är kvar att fixa samt skada på rustningen. upp kryddat med lite rost här och där. sen så är han klar, och skönt nog så slipper jag måla stora saker nu. 


Det var allt från mig just nu, 

muffin ^^ 

2 kommentarer:

  1. Du har lite att pyssla med ser jag, men det kommer att bli snyggt:) vill du ha mitt recept på rött som jag gjorde på en Space hulk låda?
    Målarkväll nån dag framöver?

    SvaraRadera
  2. hahaha ja nu vet du hur goa Blood angels är att måla
    dom modellerna är en riktig utmaning , men ändå riktigt roliga att måla

    SvaraRadera