onsdag 11 maj 2011

Mawloc/Trygon Klar

Jag blev även klar med min hemma gjorda Mawlock, har gjort den av alla bitz jag hade hemma och som jag hitta på min spel klubb. På klubben hitta jag själva svansen och trygon huvet med som är kvar att måla men den kommer jag bara att använda på tuneringar så dom inte kan banna mig.

Jag är ganska nöjd med hur den blev, jag tycker att den blev TT++ men kom med feedback ni med.


Det är allt jag har att bjuda på just nu.

6 kommentarer:

 1. Snyggt! Då blir det den här vi får se i The Fang gissar jag?:)

  SvaraRadera
 2. man tackar så mycket ^^, jupp den här killen koller att åka in som MC i den tävligen. Jag har även spel testat den och var inte så nöjd. Så jag kommer bara att spela den som trygon.

  SvaraRadera
 3. Ett tips om du ska tävla med den är att ge den gröna färgen lite mer skuggor :)

  I övrigt mycket snygg modellering på det hela ser skitbra ut när den kommer upp från marken!

  SvaraRadera
 4. Det är synd att jag bor så lång ifrån dig annars skulle jag kunna komma över och ge dig lite hemliga tips på hur man verkligen får marken att se ut som den sprängs upp :-P

  Även jag tror att du skulle vinna mycket på att skygga det gröna en aning,

  SvaraRadera
 5. tack för er feddback, jupp ni har rätt om det gröna. jag hade en ganska bra skugga ett tag men jag råka måla över lite för mycket på den.

  Sitter och träna fortfarande att måla med min airbrush det är fan svårt att få det rätt. det är lätt att man går bananas. Men jag ska prova att mörka ner den.

  Sitter och prova lite hemma gjorda tekniker att mörka ner lite.

  SvaraRadera
 6. jag tror du gör best i att skippa A-bruchen när du ska skugga och endast avvända extremt uttunade blå och lila färger

  SvaraRadera