onsdag 14 december 2011

Martin`s målande

Tjenare jag är super nöjd att så många är med och kommenterar de olika inläggen som görs här på sidan, det gör så att vi skribenter får mer ork att göra fler inlägg oftare. Jag har dessvärre inte vart så speciellt aktiv på den senaste 2 månaderna då jag brottats med en längre depression som jag börjar se slutet på nu.

På min att göra lista finns just nu att göra klart Dread Fleet modellerna, det mesta är målat nu är det bara fin liret kvar planerar på att bli klar tills på söndag så jag kommer att lägga upp bilder nu i helgen. Annars så har jag en Nurge sorcerer lord från forgeworld som jag målar åt en kund på sidan av även den är snart klar.

Till mig själv så håller jag ju på med mina Chaos renegades som verkligen går i snigeltakt, men i förrgår fick jag ett ryck att måla lite på en av 2 chimeror. Förresten det är ingen som har några sentineller lidandes som jag kan få köpa för en billig peng?

6 kommentarer:

 1. En smått suddig bild men att det ser grymt fint ut lyser igenom ändå.

  Tråkigt att höra med din depression, enda tipset jag kan ge är att hålla sig sysselsatt så tänker man inte så mycket.

  SvaraRadera
 2. Trist med din hälsa Martin, men skönt att höra att du är på väg tillbaka, du har vart saknad!

  Jag gillar Chimeran, ska bli kul att se den när den är färdig. Lycka till med allt!

  SvaraRadera
 3. roligt att se dig igen,tro många av oss målare har haft en depression. jag har även varit nere i en ganska länge men börja ta upp mig igen vilket är mycket skönt.

  sen undra jag om det är du som har tagit bort mail listan på målare ?? jag ska maila dig med lite tankar och ider sen när jag har allt klart.

  tog det med denniz innan och jag har stora planer för nästa år, behöver bara få ett ok av dig.

  måla på nu så man får sitt sug på topp igen :D

  SvaraRadera
 4. tackar för alla värmande kommentarer, nops jag har inte meckat nått med sidan skumt om det fattas info. Jag är på allt grabbar så ös på ;-P

  SvaraRadera
 5. och ang. den suddiga bilden så ville jag göra en lite sneek peek därav den usla kvaliten...

  SvaraRadera
 6. Kan se trots suddigheten att färgvalen är sådana jag gillar. Jag hoppas också att du mår bättre snart så vi får fler bilder på vackra minisar. :)

  SvaraRadera