onsdag 21 december 2011

mercs - wip


howdy,

var ett tag sen jag posta något på mina mercs jag sitter och jobbar med, för någon vecka sen så fick jag min sista kille till det här teamet som är en sniper. Han är en lation i boken så det ska bli intressant att måla den tonen på huden. Sen så har jag inte målat någon hud innan så det hella är främande vatten för mig, men det ska nog gå bra.

det svarta är nu klart men såg att det gula blev ltie för mörkt så jag kommer att dra upp den lite gran med min gula wash jag har. blir att blanda ut den med mycket vatten och glaza på väldigt lungt så att dom bygger upp tonen igen.

det som är kvar nu är mycket små detaljer som ska trixas och mekas med, såg även att min capa blev lite mörk så får ta upp den med sen. det är vad jag har hunit fixa på dom här salta killarna, jul helger är inget att leka med  mycket resande och skolan/jobb pumpar på ganska bra dom med.

väldigt lätt att man blir trött och att sitta 5/H och måla är inte det roligaste alla gånger, har blivigt lite DoW II - Ret last stand för mig dom senaste dagarna. skönt att kunna varva ner lite gran och spela något, spelar så lite nu för tiden.Det var allt från mig just nu, kommer att posta lite mer saker vid mellan dagarna, kommer att ta med mig lite blandade saker till dalarna. bland annat ett nytt målar jobb jag har fixa till mig hoppas att kunden blir nöjd med prov gubben. Det skulle vara den bästa jul klappen för mig just nu om jag fick välja.

PS: dåliga bilder jag vet, men det är allt jag har just nu soz.


kram muffin ^^

6 kommentarer:

 1. Ser hur bra ut som helst, jag blir avis att jag inte fick det jobbet modellerna ser super nice ut

  SvaraRadera
 2. Ja visst dom är redigt roliga att måla, och spelet är helt flumigt men på ett bra set. Sen är det inte ett super jobb, jag får inge bettalt just nu av butiken. men det kan leda till att man får måla upp saker till dom nästa år, vilket är sweet. Slipper man köppa så mycket saker liksom, jag vill mest bara måla saker sen är det inte roligt.

  SvaraRadera
 3. va fan är det för färgburkar du har där ?
  inte dom hexagonala utan dom andra runda aldrig sätt sådan och jag har varit med i hobbyn sen 96 :S

  SvaraRadera
 4. Färgburkarna är från -92 eller så vill jag minnas, eventuellt tidigare ändå. Här några av dem jag med, färgen här inte torkat ännu! Använder fortfarande ink från den tidens expert- paint set.

  SvaraRadera
 5. ja det är precis som denniz säger, dom är från början av 90-talet. jag har varit med i hobbyn från slutet av 80. Det är min storer bror som börja det hella för mig, fick stå bröve och kolla när han måla figgar.

  sen fick man ta över lite random crap när han blev trött på allt. var nere i förådet och grävde runt för att leta något att bocka upp mina gubbar. så kom jag på att jag har en stor låda med massa färg.

  där var dom en stor glass låda (bläk format)50% var tora resten gick att använda. tro det var ca 300kr färg som bara låg där nere och var ledsen lol.

  SvaraRadera
 6. Snygga, har bara hört bra saker om spelet (MERCS) har dock väldigt liten koll på hur det faktiskt funkar. Rent spontant så tilltalas jag mer av detta än Infinity de uppenbara likheterna till trots.

  SvaraRadera