söndag 11 december 2011

Vad vill folket se på bloggen???

howdy ppl,

Jag sitter här hemma och funderar på vad man kan göra så att fler personer vill komma till våran lilla hörna på data nätet. så jag frågar er som kommer och kollar på alla figar som postat på sidan vad vill ni se på bloggen nästa år ?


 • Mer tutorials på målning
 • tutorials hur man målar med Airbrush
 • hur man bassar sina figar inte bara sand utan mer avancerade saker
 • klara figurer
 • tipps och trixs fredag där man postar lite små trix som kan hjälpa än i hobby värden.
 • Mer Pr för olika typer av spel
 • Nyheter i figurs spels värden
 • tävling varje månad där man kan vinna random figur
 • tävling inom ett visst spel exempel: måla en space marine ect 
Detta är bara några saker som jag kan tänka på just nu har väldigt många fler tankar i huvet. Men jag vänder mig nu till er läsare för att höra vad ni tycker, det är inte många som skriver kommentarer med jag vet att många kollar in blogen. Så börja spama vad ni tycker och vill se

GG muffin :D 

7 kommentarer:

 1. För egen del tycker jag det är ganska tråkigt att se ännu mer GW modeller då nätet svämmar över med 40k och WHGB spelare. Så jag kan tycka att alternativa figurspel och battlereports från dessa (HellDorado, Mercs, Malifaux) hade varit otroligt mer givande åtminstone för mig.

  Det som också är ganska ointressant är att se ännu fler projekt som börjar med bilder på dussintals grå plastmodeller och sen aldrig går vidare.

  Jag tycker också att ni har en väldigt lång lista med "målare & skribenter" samtidigt som jag märkt att det bara är ett par personer som gör inlägg här. Så kanske rensa upp lite i den listan och ha nåt slags minimikrav på hur ofta man gör vettiga inlägg?

  Sen måste jag föreslå att ni fixat besöksräknaren, då den tickar upp varje gång man går in på sidan eller till och med refreshar. Kan skapa missvisande statistik. Den ska gå att ändra så att den bara registrerar samma IP nummer en gång i timmen eller längre beroende på vilket intervall man ställer in den på.

  I grunden så funkar erat upplägg, men det är ändå ganska spretigt mellan dem som gör inlägg och med vilken frekvens inlägg görs. Med tanke på hur många ni är så kan det ibland gå ett antal dagar ibland över en vecka mellan inläggen.

  Det är iaf mina synpunkter och sådant som jag tycker kan förbättras. Av någon anledning känner jag att jag måste påpeka att jag inte menar något illa och hoppas att ni bara tar det som konstruktiv men ärlig kritik.

  SvaraRadera
 2. Håller med föregående talare.

  Något som vore spännande runt omkring bloggen är små biografer för målarna (typ en "hej här är jag och här är bilder på mina senaste projekt")

  SvaraRadera
 3. Jag kollar dagligen in den här bloggen och tycker ni är fantastiska figurmålare allesammans! Som Anatoli nämnde kan det gå ett par dagar mellan uppdateringarna, vilket jag tycker är tråkigt! Vill se massa mer bilder på färdigmålade figurer (för min del helst GW-figurer), gärna era reflektioner kring nyutgivna figurer till GW-spel och kanske fler tutorials på hur man målar figurer och bygger terräng.

  Fortsätt med ert bloggande!

  SvaraRadera
 4. @Anatoli

  jag tackar så mycket för din feedback och det hjälper mig väldigt mycket hur jag ska börja styra om bloggen. jag kommer att skriva ner dina punkter och ta upp det med marttin och denniz sen när dom har lite tid över.

  sen kan jag även börja med att be om ursäkt för att jag har varit dålig på att posta, samt posta upp lite för många gråa gubbs. jag försöker att bara posta klara saker.

  jag sitter även och kollar efter lite sponsorer från olika butiker så att man kan få in lite figgar till tävlingar. och jag är även sugen att ha tävling i olika spel (målar tävlingar)

  att en månad är det GW där efter blir det MERCS osv så att man får in lite olika spel så att folk får se annat.

  Jag kommer nog bara att posta saker jag jobbar med och även lite olika tutorials. men jag ska leta efter någon bra person som kan posta lite BR som folk kan ta del av.

  @resten

  tack för eran feedback med, och fega inte nu folk posta vad ni tänker och tycker ordet är fritt och ni får såga ner oss sten hårt.

  bara bra att vi får lite eld i baken ^^

  SvaraRadera
 5. Något jag själv tänkte på är att vi borde fixa mer tutorials av alls slag

  visst vi som postar här har alla en hög målar standard, så vi kanske inte kan lära varandra så mycket MEN vi kan ju tipsa andra om hur man gör och även ge varandra tips och triks
  tycker inte man ska va helt hemlig med sina målarknep

  sen tycker jag vi måste rensa upp i den listan <--

  liksom det finns felstavade kategorier dubbleter
  poster som bara har 1 inlägg osv ser väldigt rörigt ut

  SvaraRadera
 6. det är bara att du börja ta kort och börja skriva tuts, inget som stopra dig. Men jag kan varna dig redan nu att det tar tid och kraft från än att skriva och göra sånt.

  men helt klart så vill jag se mer tuts på sidan.

  för listan så kommer jag att ta en helg och börja rensa den. jag kommer även att posta ut lite nya rikt linjer hur man ska taga sina poster.

  SvaraRadera
 7. Tja jag gillar att komma in och se färdigmålade grejor. WIP-bilder är intressant men då får det gärna finnas tillhörande beskrivning av metod och färger, annars är det smått meningslöst (IMO) att ens lägga upp det. Vet inte hurpass mycket reklam ni gör på forum men lite mer kanske inte skulle skada.

  SvaraRadera