söndag 26 juni 2011

Dark Sword Miniature Painting Contest

Jag bestämde mig för en tid sedan att jag skulle pröva lyckan i Dark Sword Painting Contest, och ja sagt och gjort. Jag fick faktiskt modellen av en av medlemmarna på The Wamp (Tack Endor från Norge!) och det blev en Dark Sword close combat female sorcerer.  Jag bestämde från början att jag ville försöka montera modellen på en plint och det här är mitt första (men inte sista) försök att måla och montera modellen på en plint.  Modellen har länge stått i hyllan men nu bestämde jag mig för att ge den nån timmes jobb i går kväll. Jag kommer att ta bättre bilder senare under dagen eller morgondagen som visar modellen i bättre skärpa och från fler vinklar. Vad hade ni gjort annorlunda och eller är det nått ni ser som inte funkar? själv blir man ju blind efter ett tag.

3 kommentarer:

 1. Jag tycker modellen ser jättebra ut, men när jag tittar på modeller som dessa vill man ha en historia i montaget, något som kittlar fantasin lite extra.

  Vem är hon?
  Varför är det snö?
  Vilken trollformel kommer hon att kasta och varför?

  Tror det är viktigt med en bakgrundshistoria för den kreativa energin, så att det inte bara blir en snygg figur utan en helhet.

  Några korpar i trädet hade varit snyggt med.

  SvaraRadera
 2. Helt klart en snygg pjäs det där, men jag håller med om att hela uppbyggnaden är lite statisk det behöver liv.

  SvaraRadera
 3. Hmm, jag ser vad ni menar. Jag ska se om jag kan trolla till något i kväll, deadline är i morgon så lite kort om tid. Tack för tipsen/synpunkterna!

  SvaraRadera